Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-settings.php on line 468

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-settings.php on line 483

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-settings.php on line 490

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-settings.php on line 526

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-includes/cache.php on line 103

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/m/mindesca/www/dekorfilm_se/wp-includes/theme.php on line 618
Fönsterfilm - Dekorfilm.se, fönsterfilmer frostfilm och solfilm

Fönsterfilm - Dekorfilm.se, fönsterfilmer frostfilm och solfilm

dekorfilm rss

Fönsterfilm

Här har vi samlat information om Fönsterfilm (även kallat solfilm). Läs vidare för alla de fördelar våra fönsterfilmer ger.

Fönsterfilm för butiker och kontor

Idag i vårt stressade samhälle är det viktigt att ha en trevlig arbetsmiljö. Är du i ett varmt rum där solen som bländar och irritera dig? Alla dessa problem kan du få hjälp med om du använder vår fönsterfilm. Vi erbjuder en 10 års garanti på fönsterfilm och montering och detta är en av de bästa garantierna i branschen för fönsterfilm / solfilm.

Mer värme på vintern, svalare på sommaren

Många företag investerar idag pengar i dyra lösningar för olika typer av luftkonditionering. Med en monterad fönsterfilm av hög kvalité kan du som kund minska värme- och energiförbrukning snabbt och effektivt. Fönsterfilmen gör som mest nytta under sommarhalvåret men på vintern ser den även till att behålla mycket av den värme som annars släpps ut. Fönsterfilm är ett bra sätt att vara mer miljömedveten och hålla nere energiförbrukningen lite extra.

Avskildhet och insynsskydd

Att känna sig uttittad när man arbetar är aldrig särskilt trevligt. Det kan vara stressande och irriterande att känna sig mer eller mindre bevakad hela tiden. Vi har fönsterfilm som gör att åskådare inte kan se ut eller alternativt att dom blir suddiga (det sistnämnda via fönsterfilm kallad frostfilm).

Fönsterfilm-frostfilm

Störande solreflexer

Reflektioner från solen som lägger sig på datorskärmar är något som kan upplevas som väldigt störande. Många väljer idag att montera upp markiser, gardiner eller markiser. En bättre och mer kostnadseffektiv lösning på längre sikt är att istället montera vår fönsterfilm. Det ger ett behagligt ljus som gör arbetet roligare och då får ett kallar inomhusklimat på sommaren samtidigt som du får ett varmare på vintern. En fönsterfilm som håller i 10 år betalar normalt sig själv efter tre år av sänkta energikostnader. Fönsterfilmen kommer även att se bra ut många år efter det att garantitiden löpt ut.

Blekning av textilier

Att få tyger och textilier på möbler förstörda av solens ljus är även något fönsterfilm kan hjälpa till att åtgärda. Det som gör att saker blir solblekta är solens UV-ljus. Med en installerad fönsterfilm eller specialanpassad fönsterfilm för just UV-strålning kan du ta bort så mycket som 98% av den dåliga strålningen.

Skyddsfilm med inbyggd fönsterfilm

Det finns även starka fönsterfilmer som fungerar som personligt skydd mot glasspillror. Skulle glaset i dina fönster gå sönder vid en olycka håller den starka filmen ihop fönstret och skadan blir betydligt mindre. Vi har även en ännu starkare sk. Säkerhetsfilm där fönsterfilmen då också fungerar som ett inbrottsskydd. De olika fönsterfilmerna finns i många olika utföranden och för att få rätt fönsterfilm är det bästa att kontakta oss och berätta om dina behov.

Välja rätt?

På marknaden finns idag många olika typer av Fönsterfilm, vilket gör att val av fönsterfilm kanske inte är det enklaste för dig som kund. Som i alla branscher finns det billiga filmer, ett mellansegment och det absolut bästa ”state-of-the-art” -varianterna där prisbilden ligger i lyxnivå. Som vanligt är det dock att man får lite vad man betalar för, men alla fönsterfilmer i mellansegmentet har trots allt en garantitid på 10 år och dom duger mycket väl för alla som inte har väldigt, väldigt speciella krav eller vill åt något unikt (som t.ex. en film som blir suddig när man tittar på den i en vinkel men är helt klar framifrån).

Hur mycket värme reducerar fönsterfilmen?

Varför beställa installation av fönsterfilm? Antingen för att sänka temperaturen och sänka energikostnader, eller för att förhindra olika typer av insyn. Ja, eller kanske för att du vill åt allt som skrivits ovan och dessutom också vara miljömedveten?

Våra filmer kan sänka temperaturen med upp till 10 grader på sommaren och höja den upp till 10 grader på vintern och de avlägsnar upp till 80% av direkt värmestrålning. Det finns filmer som knappt syns efter installation, men som ändå tar botr ca. 60% av strålningsvärme. Detta fönsterfillm är perfekt för privata hushåll eller företag där man är noga med att inte förändra utseendet på fönstren.

Beställ installation

Vår kunskap inom fönsterfilm är bred och vi har idag ett nära samarbete med andra företag i branschen vilket gör att vi alltid kan leverera det du vill ha fort och utan bekymmer. När du behöver fönsterfilm på dina fönster, din båt, bil, husvagn… eller något annat – känn dig välkommen att kontakta oss för en offert och eventuellt ett designförslag om du vill ha något mer särskilt.